Pompierii maramureşeni ….sportivi de clasă

Pompierii maramureşeni ….sportivi de clasă

Pompierii maramureşeni au dovedit încă o dată, că sunt sportivi de clasă. Selecţionata de fotbal a I.S.U. Maramureş a învins ierii, 09.06.2011, echipa Poliţiei judeţului Timiş cu 5-4, într-un meci desfăşurat în baza sportivă din localitatea Paleu, judeţul Bihor, în cadrul Campionatului de fotbal al Ministerului de Interne şi s-a calificat, în premieră, în sferturile competiţiei.
A fost o partidă dramatică, de mare luptă, cu o evoluţie a scorului spectaculoasă. Poliţiştii timişeni au condus cu 2-0, însă înainte de pauză pompierii s-au apropiat la 2-1. Selecţionata poliţiştilor a fost mereu la conducere, însă tenacitatea pompierilor a dat roade. La sfârşitul celor 90 de minute de joc regulamentare, scorul era egal: 4 – 4. Au urmat două reprize de prelungiri de câte 15 minute. Pe parcursul acestora, echipa ISU Maramureş a reuşit să mai puncteze încă o dată şi a întors rezultatul în favoarea sa.
Colonelul Ion Pop, inspectorul şef al I.S.U. Maramureş, îi felicită pe toţi membrii lotului pentru rezultatul deosebit obţinut la prima participare într-o astfel de competiţie şi le urează succes în meciurile ce urmează. Adversarii din sferturi vor fi cunoscuţi în urma desfăşurării celorlalte meciuri din această etapă a competiţiei. La Campionatul de fotbal al M.A.I. participă selecţionate din toate structurile ministerului: Poliţie, Poliţie de Frontieră, Jandarmi şi Pompieri.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.