Pompierii maramureşeni..buni şi la sport

Pompierii maramureşeni..buni şi la sport

Pompierii maramureşeni au demonstrat, încă o dată, că sunt buni şi la sport. Dovadă- rezultatele deosebite pe care le-au obţinut, la sfârşitul săptămânii trecute, în întrecerile sportive prilejuite de “Cupa 29 Iunie”, organizată de Penitenciarul Baia Mare, cu ocazia Zilei Personalului Penitenciarelor din România. Pompierii au concurat la fotbal şi tenis de masă. 
La fotbal, cele două echipe reprezentative ale I.S.U. au avut un parcurs deosebit de bun. După ce s-au duelat într-un meci extrem de disputat în cadrul unei semifinale, prima selecţionată a jucat în finală cu echipa Inspectoratului Poliţiei de Frontieră al judeţului Maramureş şi s-a clasat, în cele din urmă, pe locul II. Echipa a doua a ISU a disputat finala mică în compania selecţionatei presei judeţului şi a obţinut locul III.
La tenis de masă, lt.col. Ovidiu Moldovan, comandantul Detaşamentului de Pompieri Sighetu Marmaţiei s-a clasat pe locul întâi la proba de simplu. La categoria dublu, echipa formată din plt. Ferician Elaniu şi sg.maj. Ioan Buciuman s-a clasat pe locul II.
 Sportivilor de la ISU Maramureş li s-au acordat diplome şi cupe, într-o ceremonie care s-a desfăşurat în această dimineaţă la Penitenciarul Baia Mare.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.