Poliţiştii îşi intensifică acţiunile control şi verificare, în preajma sărbătorilor

Poliţiştii îşi intensifică acţiunile control şi verificare, în preajma sărbătorilor

În noaptea de duminică spre luni, ora 03,25, un echipaj de poliţie aflat în acţiune de supraveghere şi control al traficului rutier, pe DJ 186, a depistat în trafic, în localitatea Săliştea de Sus, un autoturism suspect.  Acesta era condus de către Ioan T., de 50 ani, din Borşa, iar în maşină se aflau 8 pomi de Crăciun fără documente justificative şi fără sigiliul-crotaliu, care să permită, conform legii, comercializarea şi tăierea acestora.
 Faţă de conducătorul auto, poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale, cu o amendă în valoare de 2.000 lei iar pomii de Crăciun au fost ridicaţi în vederea confiscării.

 Vineri, 16 decembrie, cu ocazia desfăşurării târgului din localitatea Ariniş, poliţiştii Poliţiei Oraşului Ulmeni şi ai Secţiei 3 de poliţie Rurală Fărcaşa, au executat o acţiune. Astfel, au fost verificaţi 44 de agenţi economici şi au fost legitimate circa 70 persoane. În total, s-au aplicat opt sancţiuni contravenţionale cu o valoare de 5.500 lei.
 

 În total şapte conducători auto au fost depistaţi la volan, în timp ce conduceau pe drumurile publice cu o alcoolemie peste limita legală. Cei şapte au fost identificaţi în urma acţiunilor de supraveghere şi control al traficului rutier, efectuate pe tot teritoriul judeţului Maramureş, în week-endul care s-a încheiat. Patru dintre cei cărora li s-a întocmit dosar penal au fost depistaţi pe raza localităţii Baia Mare, toţi, cu o alcoolemie de peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.