Poliţiştii au mai depistat încă un utilaj, suspect a fi furat din străinătate

Poliţiştii au mai depistat  încă un utilaj, suspect a fi furat din străinătate

 

Poliţiştii de frontieră maramureşeni, sub coordonarea procurorului DIICOT-Structura Centrală, au mai depistat şi indisponibilizat încă un utilaj, în valoare de peste 50.000 de euro, suspect a fi furat din străinătate.  
La nivelul IJPF Maramureş a fost organizată o acţiune  sub coordonarea procurorului DIICOT- Structura Centrală, în vederea descoperirii unor utilaje suspecte a fi furate. 
Astfel, în data de  14 aprilie  a.c., poliţiştii de frontieră au identificat la sediul unei firme din judeţul Argeş, un utilaj cu privire la care există suspiciuni că este furat din străinătate. În urma verificărilor în bazele de date şi a cercetărilor efectuate a rezultat faptul că utilajul în cauză este furat din Italia.   
Administratorul firmei a declarat că l-a cumpărat de la o altă societate comercială din acelaşi judeţ şi nu ştia că acesta este furat. 
Este al doilea utilaj descoperit de poliţiştii de frontieră maramureşeni în această luna la sediul firmei susmenţionate. 
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  tăinuire. 
Cercetările sunt continuate de către procurorul DIICOT-Structura Centrală şi lucrători din cadrul IJPF Maramureş delegaţi, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale. 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.