Poliţist mort în misiune la Suceava

Poliţist mort în misiune la Suceava

Un poliţist local a murit, iar un agent al Poliţiei rutiere Suceava se află internat în Spitalul Judeţean, după ce maşina în care se aflau în misiune a fost implicată, sâmbătă, într-un accident grav de circulaţie.
Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Bogdana Crăciun, a declarat, pentru AGERPRES, că accidentul s-a produs în timpul unei acţiuni de urmărire în trafic a unui autoturism înmatriculat în judeţul Iaşi, despre care poliţiştii suceveni aveau informaţia că ar fi transportat ţigări de contrabandă.
Au fost dispuse măsurile de identificare în trafic a acestui autoturism pe toată zona Suceava-Fălticeni-Dolhasca. O echipă a Poliţiei Rutiere a municipiului Suceava a identificat maşina în trafic şi a pornit în urmărire, cu semnalele luminoase şi acustice în funcţiune.
În zona localităţii Cumpărătura, maşina Poliţiei a încercat să evite coliziunea cu un autoturism ce încerca să facă la stânga, fără să acorde prioritate. În acest moment a acroşat autoturismul respectiv, intrând în coliziune cu un altul care circula regulamentar pe banda din dreapta a carosabilului.
În urma impactului, cei doi membri ai patrulei rutiere au fost grav accidentaţi, transportaţi ulterior la spital, dar unul dintre aceştia, în vârstă de 44 de ani, a decedat.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.