POLIȚIA RUTIERĂ: Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

POLIȚIA RUTIERĂ: Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

Sâmbătă, la ora 09,45, poliţiştii au fost sesizaţi că pe  D.N. 18, în localitatea Hărniceşti, s-a produs un accident de circulaţie. Un sighetean de 23 de ani care conducea un autoturism înspre Baia Mare, într-o curbă periculoasă nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare. Autoturismul a părăsit partea carosabilă, s-a lovit de un parapet, a fost proiectat în gardul unui imobil iar apoi s-a răsturnat pe plafon. Conducătorul autoturismului a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Baia Mare. Acesta nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
Tot sâmbătă, la ora 21,30, poliţiştii au intervenit pentru soluţionarea unui alt accident rutier produs pe strada A.I. Cuza din Borşa. Un tânăr de 29 de ani din oraş care se deplasa înspre Complexul Turistic Borşa s-a angajat în depăşirea unui autovehicul în momentul în care conducătoarea acestuia a efectuat un  viraj spre stânga, cu intenţia de a intra pe strada Armoniei. În urma coliziunii, conducătoarea auto şi trei copii în vârstă de 9, 11 şi 12 ani, pasageri în autoturism, au suferit leziuni corporale, fiind transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Circulaţia pe strada A.I. Cuza a fost blocată pe ambele sensuri timp de o oră.
În urma verificărilor efectuate poliţiştii au constatat că femeia implicată în accident avea permisul de conducere suspendat.
Ieri dimineaţă, la ora 04.50, poliţiştii din Vişeu de Sus au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier. Un tânăr de 20 de ani din Leordina, care se deplasa cu un autoturism pe D.N .18 pe strada Dragoş Vodă din oraş, a lovit o turmă de oi aflată pe partea carosabilă. În urma impactului, 18 oi au murit. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest şi a rezultat că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a fost condus la Spitalul Vişeu de Sus unde i-au fost recoltate probe de sânge.
Aseară la ora 19,40, doi băimăreni de 37 şi 45 de ani, care s-au angajat regulamentar în traversarea străzii Minerilor din municipiul Baia Mare au fost surprinşi şi accidentaţi de un autoturism condus de un tânăr de 19 ani din localitatea Vad. Cei doi băimăreni răniţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean din Baia Mare iar unul dintre ei a rămas internat. Tânărul de la volanul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolic.
În toate cazurile poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.