Poliția Română și Asociația Green Road premiază șoferii de nota 10

Ai condus regulamentar pe durata întregului an 2020? Poliția Română și Asociația Green Road apreciază conduita preventivă a șoferilor și îi invită la campania „Șoferi de nota 10!” – ediția a IV-a.

„Șoferi de nota 10!” este campania anuală de premiere a conducătorilor auto care nu au avut abateri rutiere. Organizatorii acestei campanii propun o abordare diferită, prin stimularea comportamentelor corecte la volan, în detrimentul amendării celor greșite.

Proiectul urmărește scăderea numărului accidentelor rutiere prin stimularea șoferilor să respecte codul rutier și să adopte un comportament preventiv la volan. Repetarea campaniei la începutul fiecărui an calendaristic va pune bazele preferinței conducătorilor auto de a conduce preventiv, în scopul participării la următoarea campanie.

Campania se va desfășura în conformitate cu prevederile prezentului regulament, la nivel național, în perioada 15 aprilie – 15 mai 2021. Extragerea câștigătorilor va avea loc în maximum 5 zile lucrătoare de la finalizarea perioadei de înscriere.

La campania “Șoferi de nota 10!” pot participa toate persoanele fizice care îndeplinesc cumulativ următoarele condiții: să fie persoane fizice cu reședința în România; să fi deținut permis eliberat de autoritățile române pe întreaga perioadă a anului 2020; să nu fi avut abateri rutiere în anul 2020; să respecte condițiile din prezentul regulament.

Participanții se vor înscrie pe site-ul greenroad.ro, secțiunea “Șoferi de nota 10!” fiind necesar să furnizeze următoarele informații: nume și prenume, localitatea de reședință, numărul de telefon și adresa de e-mail.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.