Video|PNL Sighet strânge semnături pentru alegerile europarlamentare

Partidul Național Liberal, filiala Sighetu Marmației, desfășoară în aceste zile campania de strângere de semnături pentru alegerile europarlamentare. Liberalii sigheteni au ales să strângă semnături în stradă pentru a putea sta de vorbă cu cetățenii.

Reprezentanții PNL Sighetu Marmației se află în parcul central din oraș în intervalul orar 11:00-15:00 ca să strângă semnături pentru susținerea candidaților PNL la alegerile europarlamentare.

”Suntem într-o perioadă de precampanie electorală în care strângem semnături pentru susținerea candidaților PNL la alegerile europarlamentare care vor avea loc în 26 mai. Am început această acțiune printr-o campanie om cu om mergând fie din casă în casă fie în anturajul nostru de prieteni și de asemenea am găsit oportun să obținem autorizație pentru amplasarea cortului în parcul central al municipiului unde ne bucurăm că sighetenii, și nu numai, vin și își arată susținerea față de candidații Partidului Național Liberal la alegerile europerlamentare din 26 mai. Am înțeles de la reprezentanții Partidului Național Liberal de la nivel central că urmează a fi făcute raportări cu privire la numărul de semnături strânse către finalul săptămânii și probabil și săptămâna viitoare, cred că până miercuri, încă se mai pot strânge semnături de la cetățeni”, a spus Daniela Onița Ivașcu, președinte PNL Sighetu Marmației.

Daniela Onița Ivașcu a precizat că PNL Sighet a ales să strângă semnături în stradă pentru a putea sta de vorbă cu oamenii și să afle care sunt nevoile acestora.

”Din punctul nostru de vedere cea mai eficientă campanie este aceea de a sta față în față cu oamenii, să ne aflăm în mijlocul oameniilor, să le strângem mâna și să aflăm care le sunt nemulțumirile, doleanțele și care le sunt speranțele, de aceea agreem această modalitate de a  strânge semnăturile și într-un fel pot să spun pe această cale că dezaprob oarecum felul în care alte partide politice înțeleg să colecteze semnături de la cetățeni, nu direct fiind în mijlocul lor, ci prin alte modalități. Cred că este cea mai democratică cale prin care noi putem să fim într-un permanent contact cu cetățenii”, a adăugat președintele PNL Sighetu Marmației.

Alegerile pentru Parlamentul European vor avea loc în 26 mai 2019.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.