VIDEO | PNL, mobilizare pentru alegerile europarlamentare

Componența listei Partidului Naţional Liberal la alegerile europarlamentare va fi prezentată public după reuniunea de joi a Biroului Executiv, în primă fază și ulterior a Biroului Politic Național. Sunt două foruri statutare în care urmează să se decidă cine sunt candidații Partidului Național Liberal pentru alegerile pentru Parlamentul European.

Activitate intensă pentru liberalii maramureşeni, care au deschis deja calendarul de precampanie. Sunt 49 de candidaturi pentru Parlamentul European, iar săptămâna aceasta se bate în cuie ordinea pe listă. Va fi una lungă, a anunţat şeful liberalilor, Ludovic Orban, pentru că din punctul său de vedere Partidul Național Liberal are capacitatea de a câștiga alegerile europarlamentare și acesta este obiectivul pe care liberalii îl au în vedere. Ideea a fost întărită şi pe plan local.

Cu cât  PNL este mai puternic și mai bine reprezentat la nivelul Parlamentului European, cu atât România va fi mai puternică și mai bine reprezentată la nivelul Parlamentului European, iar cetățenii români pot să fie încredințați că deciziile la nivel european vor veni, în mare parte și în beneficiul lor, au mai precizat liberalii.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.