Pietoni accidentati pe drumurile judetului

Pietoni accidentati pe drumurile judetului

Luni, 12 decembrie 2011, ora 21,25, pe b-dul Unirii, la intrare în Baia Mare (în dreptul societăţii ITALSOFA), a avut loc un eveniment rutier cu victimă. Gheorghe Z., de 53 ani, din Baia Mare, se deplasa dinspre localitatea Satu Nou de Jos în calitate de pieton, pe partea dreapta a drumului, mergând neregulamentar, pe partea carosabilă, pe un drum intens circulat. Bărbatul a fost  surprins si acroşat uşor, cu partea din fata, de un autoturism, condus de Ioan I.,  de 47 ani, din  Baia Mare, care avea aceeaşi direcţie de deplasare.
Partea vătămată a fost transportată la spital unde nu a rămas internată dar unde s-a stabilit că se afla într-o stare avansată de ebrietate. Aparatul etilotest cu care a fost testat a indicat o valoare de peste 0,90 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Conducătorul auto nu se afla sub influenţa alcoolului. În cauză continuă cercetările urmând ca la finalizare să se ia măsurile legale care se impun.
      

Ieri seară, în jurul orei 19, 15, Teodor P., de 54 ani, din Sighetu Marmaţiei,  se afla la volanul unui autoturism cu care se deplasa pe strada 9 Mai din municipiu.  La trecerea pentru pietoni din dreptul imobilului cu nr.43, l-a surprins si accidentat pe Dumitru M., de 17 ani, din comuna Strâmtura, care se angajase în traversarea drumului. Tânărul a fost rănit uşor. Conducătorul auto nu se afla sub influenta alcoolului, dar la partea vătămată aparatul etilotest a indicat o valoare care s-a ridicat uşor peste 0,10 mg/l alcool pur in aerul expirat.

În cauză se efectuează cercetări.
      

Tot pe trecerea de pietoni, a fost accidentată şi la Şomcuta Mare, o femeie de 35 de ani. Ieri, în jurul orei 11, 30, Ştefan M., de 75 ani, din Mireşu Mare conducea un autoturism însă pe strada Nicoale Bălcescu (D.N.1C), la trecerea pentru pietoni din dreptul imobilului cu nr.2 a surprins-o si accidentat-o pe Claudia D., de 35 ani, din Şomcuta, angajată regulamentar în traversarea drumului pe marcajul pietonal. Partea vătămată a fost accidentată uşor şi nu a rămas internată la unitatea spitalicească unde a fost transportată pentru îngrijiri medicale. Cei doi participanţi la trafic nu consumaseră băuturi alcoolice.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.