PIAȚA MUNCII: Ce posturi sunt disponibile în județ în această săptămână

PIAȚA MUNCII: Ce posturi sunt disponibile în județ în această săptămână

 În această săptămână, în judeţul Maramureş sunt disponibile peste 300 de locuri de muncă. Dintre ele doar 27 se adresează şomerilor cu studii superioare.

Sunt disponibile 27 de joburi pentru confecţioneri în industria textilă, 17 pentru muncitori necalificaţi în industria confecţiilor, 15 pentru şoferi de autocamion sau maşini de mare tonaj. Mai sunt disponibile 12 posturi pentru agenţi de vânzări, 11 pentru ospătari, 9 pentru bucătari şi 8 joburi pentru lucrători comerciali şi electricieni. De asemenea mai sunt disponibile 4 posturi pentru casieri, 3 pentru dulgheri şi 2 pentru barman şi cofetar.
Mai sunt posturi de cofetar, croitor, faianţar, îngrijitor copii şi animale, paznic sau pizzar.
Se mai caută zidari, vopsitori, vânzători, tinichigii, tâmplari, strungari, stivuitorişti sau tapiţeri.
Pentru cei cu studii superioare sunt disponibile joburi variate. Se caută specialist în domeniul calităţii şi IT, şef serviciu voluntar sau privat pentru situaţii de urgenţă, secretară, reprezentant comercial, consilier în instituţie publică, farmacist, inginer în diferite domenii, psiholog și designer.
Pentru lista completă a locurilor de muncă disponibile în acestă săptămână în judeţşomerii pot să intre pe site-ul instituţiei, la adresa www.maramures.anofm.ro sau să meargă la sediul agenţiei.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.