Petrova: VICEPRIMAR NOU – Vasile Leordean este noul viceprimar al comunei. P.S.D. i-a retras sprijinul politic

Petrova: VICEPRIMAR NOU – Vasile Leordean este noul viceprimar al comunei. P.S.D. i-a retras sprijinul politic

Comuna maramureşeană Petrova are un nou viceprimar însă nu se ştie pentru cât timp. Este vorba despre Vasile Leordean, fost consilier P.S.D, căruia partidul i-a retras sprijinul politic după ce a fost numit în această funcţie. Vasile Bilaşco a fost schimbat din funcţia de viceprimar la ultima şedinţă de Consiliu Local pentru absenţele nemotivate de la locul de muncă dar şi pentru faptul că implicarea acestuia în problemele comunităţii a lăsat mult de dorit în ultima perioadă.

7 consilieri locali din comuna Petrova au votat la şedinţa de Consiliu de la sfârşitul lunii martie pentru schimbarea din funcţie a viceprimarului Vasile Bilaşco. "În data de 27 martie am avut şedinţa de Consiliu Local. Domnul Bilaşco trebuia să îşi prezinte raportul după şase săptămâni de inactivitate. Când s-a supus la vot ordinea de zi, Bilaşco nu a ridicat mână. Am continuat şedinţa cu un nou preşedinte, am introdus pe ordinea de zi schimbarea din funcţie a acestuia, am prezentat motivele demisiei. Nu a vrut nici să colaborăm, venea la ora 13:00 şi până la 16:00 mai stătea pe la lucru. A fost foarte greu de lucrat cu el. Am prezentat situaţia la consilieri, au fost de acord şi l-am eliberat din funcţie pe domnul Bilaşco şi s-a propus un nou viceprimar, în persoana lui Leordean Vasile, fost consilier PSD", a declarat primarul comunei Petrova, Ioan Petrovai.

Pentru postul de viceprimar al comunei Petrova a fost propus Vasile Leordean. La puţin timp însă după numirea acestuia în funcţie, Partidul Social Democrat i-a retras sprijinul politic. "P.S.D-ul între timp a retras sprijinul politic de la trei consilieri şi au fost schimbaţi. Ne-am apucat de lucru, lucrăm cot la cot cu domnul Leordean. Patru ani de zile, niciun consilier P.S.D. nu m-a ajutat cu nimic", a adăugat Petrovai.

Primarul comunei Petrova se arată mulţumit de colaborarea cu noul vice, Vasile Leordean, însă rămâne de văzut cât timp va ocupa această funcţie, având în vedere că organizaţia judeţeană a P.S.D. i-a retras sprijinul politic.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.