VIDEO | Petrecerile de Revelion sunt interzise

Anul acesta de Revelion petrecerile private sunt interzise, asta însă doar teoretic, pentru că în practică foarte mulţi români închiriază cabane şi pensiuni pentru a sărbători trecerea dintre ani alături de prieteni.

Internetul este plin de astfel de anunţuri, și nici cererile nu sunt puține. Autorităţile au anunţat că nu pot intra în locuinţe, însă pot da amenzi usturătoare pentru tulburarea liniştii publice.

O cabană cu o capacitate de 8-10 persoane se închiriază pentru noaptea de revelion cu aproximativ 6000-7000 lei deși autoritățile anunță că se interzice desfășurarea de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private; precum și petreceri de revelion.

Participanţii ar putea fi amendaţi cu sume cuprinse între 500 şi 2.500 de lei, iar proprietarii acestor vile cu până la 10 mii de lei.

Petreceri nu vor fi nici la restaurante, acolo unde funcţionează. În zonele unde sunt sub 1,5 cazuri de covid la mia de locuitori, localurile sunt deschise, la interior, cu o capacitate de 50 la sută, iar între 1,5 şi 3 cazuri, la o capacitate de 30 la sută. Patronatele din industria ospitalităţii cer prelungirea programului de Revelion, până la 1 noaptea.

Sursa foto: wowbiz.ro

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.