VIDEO | Peste 4.000 de cazuri noi de COVID în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore au fost raportate 4.076 de cazuri noi de COVID-19 din peste 37.000 de teste. 39 dintre cazurile noi au fost înregistrate în județul Maramureș. În același interval, 164 români infectați cu coronavirus au murit. La ATI sunt internați 1.521 de pacienți COVID.

În ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne au executat în județul Maramureș, în sistem integrat, 92 de misiuni. Cele 86 de efective angrenate au procedat la verificarea respectării măsurilor de protecție individuală, la verificarea respectării măsurilor de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate, la menținerea ordinii și siguranței publice, la respectarea măsurii de carantinare/izolare de către persoanele aflate în locațiile declarate.

La TELVERDE s-au primit două sesizări cu privire la nerespectarea măsurilor de protecție individuală care sunt în verificare de către instituțiile abilitate. Pe perioada executării misiunilor au fost depistate și identificate opt persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală. S-au verificat cu privire la respectarea măsurilor stabilite în perioada stării de alertă peste 60 de agenți economici. Au fost aplicate, în context, sancțiuni contravenționale în valoare de peste 12000 lei.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de autorități în perioada stării de alertă, distanța fizică de protecție sanitară și măsurile de igienă stabilite de către specialiști.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.