Personalul I.S.U. Maramureş a executat nu mai puţin de 35 intervenţii în ultimele 24 de ore

Personalul I.S.U. Maramureş a executat nu mai puţin de 35 intervenţii în ultimele 24 de ore

Personalul I.S.U. Maramureş a executat nu mai puţin de 35 intervenţii în ultimele 24 de ore, ceea ce reprezintă un număr record pentru primele două luni ale acestui an, înregistrat chiar înainte de Ziua Protecţiei Civile din România, marcată pe 28 februarie. Din total, cele mai multe- 29, au fost acţiunile la care au luat parte medicii, asistenţii şi paramedicii S.M.U.R.D. Dintre acestea, 10 au fost la diverse afecţiuni medicale, 10- la traumatisme şi 4 la intoxicaţii.
Pompierii au fost solicitaţi şi ei la intervenţii diverse. Luni, 27.02.2012, în jurul orei 06.56., pompierii Gărzii de Intervenţie Şomcuta Mare au acţionat la un incendiu izbucnit într-o gospodărie din comuna Mireşu Mare. Datorită intervenţiei lor rapide, a ars doar funinginea din coşul necurăţat de evacuare a fumului.
Tot ieri, în jurul orei 09.40, pompierii Detaşamentului Baia Mare au intervenit pe strada Crişan, la înlăturarea ţurţurilor formaţi la acoperişul unui imobil, care aparţine Primăriei municipiului. La ora 13.40, un echipaj de descarcerare al Detaşamentului de Pompieri Baia Mare a intervenit la deblocare uşii de acces într-un apartament de pe strada Ion Slavici, unde proprietarul în vârstă de 76 de ani era căzut în hol.
În seara zilei de luni, la 19.07, pompierii Detaşamentului Sighetu Marmaţiei au acţionat la stingerea unui incendiu declanşat la un bloc de locuinţe din Piaţa 1 Decembrie 1918, din municipiu. Datorită intervenţiei lor rapide, a ars doar funinginea din coşul de fum necurăţat.
Două ore mai târziu, pompierii Detaşamentului Baia Mare au intervenit la un incendiu declanşat la o afumătorie de pe strada Nicolae Iorga din oraşul Baia Sprie. Au ars afumătoria din lemn şi circa 40 de kilograme de produse din carne. Incnediul a izbucnit, cel mai probabil din cauza folosirii focului deschis în spaţiul închis al afumătoriei.
În dimineaţa zilei de astăzi, marţi, 28.02.2012, pompierii Gărzii de Intervenţie Borşa au acţionat la stingerea unui incendiu declanşat într-o gospodărie de pe strada Luceafărului din oraş. Au ars circa 10 metri pătraţi de perete din lemn. Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza efectului termic de la o sobă de teracotă.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.