Persoane accidentate pe pârtile de schi de la Cavnic şi Şuior

Persoane accidentate pe pârtile de schi de la Cavnic şi Şuior

Miercuri 18 ianuarie a.c., în jurul orei 15:30, respectiv 16:30, patrula de jandarmerie din cadrul Postului Montan Cavnic, împreună cu reprezentanţii Salvamont, au intervenit la salvarea a două persoane şi anume Marius Pop de 42 ani, din Floreşti, judeţul Cluj şi Daniel Chira de 24 ani, din Dealu Mare, căzute pe pârtia de schi, primul acuza dureri la piciorul drept, fractură la gleznă, iar celălalt la piciorul stând, fractură de ligamente.
S-a luat măsura acordării primului ajutor, după care au fost transportaţi la baza pârtiei, de unde au fost preluaţi de câte o maşină şi transportaţi la Spitalul Judeţean din Baia Mare, pentru investigaţii.

Patrula de jandarmerie din cadrul Postului Montan Mogoşa, în 18.01.2012, în jurul orei 17:30, a observat în zona pârtiei Şuior, o persoană căzută pe pârtie. În urma accidentului, Dan Ofiniaş în vârstă de 24 ani din Baia Sprie, a suferit o leziune la genunchiul drept, acordândui-se de către jandarmi şi salvamontişti primul ajutor şi fiind condus la baza pârtiei, unde a fost preluat de o maşină şi transportat la Spitalul Judeţean din Baia Mare, pentru investigaţii.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.