Au fost identificaţi trei suspecţi de furturi comise, la Baia Mare şi Cavnic

Au fost identificaţi trei suspecţi de furturi comise, la Baia Mare şi Cavnic

Ieri, 18.01.2012, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au identificat suspectul unui furt din locuinţă comis în cursul lunii noiembrie anul trecut. Acesta este Giulian N., de 18 ani, din Baia Mare. Cel în cauză are antecedente penale şi va fi cercetat în continuare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
De asemenea, a mai fost identificat suspectul unei spargeri din locuinţă comis la începutul lunii ianuarie în dauna unei familii de băimăreni. Suspectul este Ionuţ M., de 19 ani, tot din Baia Mare. Cel în cauză este deja încarcerat, în penitenciarul Gherla, pentru alte fapte de natură penală.
Şi la Cavnic, după câteva luni de cercetări, a fost identificat suspectul unei spargeri din locuinţă, comis în luna martie anul trecut. Suspectul de furt este un minor de 16 ani, tot din Cavnic, aflat în abandon şcolar şi fără antecedente penale. Prejudiciul, constând în bunuri de în valoare de aproximativ 700 lei nu a fost recuperat. Cercetările continuă cu suspectul în stare de libertate, pentru comiterea infracţiunii furt calificat.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.