PERICOLE PE ȘOSELE: A condus fără permis și a intrat cu mașina într-un stâlp

PERICOLE PE ȘOSELE: A condus fără permis și a intrat cu mașina într-un stâlp

 Două persoane au fost rănite luni după-amiază în urma unui accident de circulație petrecut la Cătălina. O mașină condusă de o tânără de 26 de ani a lovit un stâlp de electricitate, apoi s-a izbit de un podeț, răsturnându-se pe o parte.

Verificările efectuate au relevat că tânăra, din Finteuşu Mic, a pierdut controlul direcţiei de mers, lucru care a dus la producerea accidentului. Femeia și un pasager de 34 de ani au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Poliţiştii au constatat că tânăra care a condus autoturismul nu are permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa alcoolului. Poliţiştii continuă cercetările pentru vătămare corporală din culpă şi conducere fără permis. 
Tot luni, poliţiştii din Coroieni s-au sesizat din oficiu că în localitatea Vălenii Lăpuşului a avut loc un eveniment rutier. În urma verificărilor s-a stabilit că un bărbat de 61 de ani, care conducea un autoturism, a pierdut controlul volanului şi a ajuns în şanţ. Nicio persoană nu a fost rănită. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că avea o concentraţie de peste 1 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.