IONEL BOGDAN (PNL): ”Guvernarea PSD-ALDE este o guvernare heirupistă, risipitoare, incapabilă să privească în viitor”

IONEL BOGDAN (PNL): ”Guvernarea PSD-ALDE este o guvernare heirupistă, risipitoare, incapabilă să privească în viitor”
Majorarea salariului minim pe economie de la 1 noiembrie 2018 reprezintă o nouă lovitură dată mediului de afaceri și ar putea avea un efect de bumerang asupra economiei, semnalează președintele PNL Maramureș, Ionel Bogdan. 
Liberalul mai arată că din dorința de a câștiga niște bani în plus la bugetul tot mai gol, guvernul afectează planurile de afaceri ale antreprenorilor, forțând la final de an plata unor sume ce nu erau anticipate de aceștia. În opinia acestuia, reversul ar putea fi creșterea economiei subterane fără ca la buget să se strângă mai mulți bani, așa cum își dorește guvernul.
”Când cheltui două treimi din buget pe salarii, pensii și asistență socială, fără să dai importanță investițiilor, trebuie să te aștepți și la momentul în care visteria rămâne goală și să pregătești o strategie pentru acest moment. Din păcate, guvernarea PSD-ALDE este o guvernare heirupistă, risipitoare, incapabilă să privească în viitor. Efectele acestei politici le vom simți cât de curând, iar înghețarea salariilor anul viitor și reducerea numărului de bugetari vor reprezenta probabil doar începutul dezastrului economic creat de actuala guvernare”, declară președintele PNL Maramureș, Ionel Bogdan. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.