Percheziţii în căutarea ţigărilor de contrabandă în Maramureş

Percheziţii în căutarea ţigărilor de contrabandă în Maramureş

În data de 01.09.2011 poliţiştii de frontieră maramureşeni au efectuat un număr de 10 percheziţii, în 4 localităţi de pe raza judeţului.
În urma acţiunii mai multe persoane au fost aduse pentru audieri.

Începand cu ora 06.00, la nivelul I.J.P.F. Maramureş a fost declanşată o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări şi a evaziunii fiscale, politistii de frontiera maramureseni au descins la 10  domicilii apartinand unor persoane suspectate că sunt implicate în traficul ilegal cu ţigări de provenienţă ucraineană.
Cu această ocazie au fost ridicate sume de bani, o cantitate de ţigări ce urmeaza a fi inventariată ulterior, precum şi indicii certe care confirmă implicarea celor în cauză în activităţi ilicite cu ţigări.
Pe durata monitorizării activitatii infractionale, realizate cu sprijinul de specialitate al SRI Maramureş, s-a stabilit că suspecţii au traficat peste 6.500 pachete ţigări , în valoare de peste 54.000 lei,  urmând a fi stabilit prejudiciul cauzat.
De asemenea, au fost executate mai multe mandate de aducere pentru unele dintre persoanele vizate.
 În cauza s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, intreaga cantitate de ţigări precum şi sumele de bani fiind ridicate în vederea confiscării.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.