PERCHEZIŢII DOMICILIARE ÎN MARAMUREŞ: Două persoane au fost reţinute pentru trafic de droguri

PERCHEZIŢII DOMICILIARE ÎN MARAMUREŞ: Două persoane au fost reţinute pentru trafic de droguri

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate au făcut zilele trecute cinci percheziţii la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea de infracţiuni la regimul drogurilor. În urma percheziţiilor s-au descoperit canabis şi amfetamină. 

Percheziţiile au fost efectuate la domiciliile a doi maramureşeni bănuiţi de trafic internaţional de droguri de risc si mare risc.

"În urma activităţilor întreprinse au fost descoperite şi ridicate în vederea cercetărilor 100 de grame amfetamină sub formă de comprimate şi pulbere, aproximativ 10 grame de canabis, precum şi sume de bani suspectate a proveni din activitatea infracţională. Din cercetări a reieşit că unul dintre bănuiţi ar fi introdus în țară, în mod repetat, droguri de risc şi mare risc, pe care le-a comercializat la diferite persoane din judeţul Maramureş, dar şi pentru consum propriu", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Marmaureş, Florina Meteş.

În cauză, procurorul a dispus reţinerea celor doi bărbaţi, iar poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii de infracţiuni la regimul drogurilor.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.