Pentru mulţi sigheteni, Mos Craiun va fi mai sărac decât în alţi ani

Pentru mulţi sigheteni, Mos Craiun va fi mai sărac decât în alţi ani

 Anul acesta nu cautati prea insistent sub bradul de Craciun. Mosului i s-a rupt sacul si a pierdut prin unele case bunatatile asteptate de noi. In an de recesiune si criza mosul cel darnic ii va rasfata cu precadere pe cei mici si mai mult cu dulciuri, jucariile pompoase nu mai sunt la moda. 

 Cu buzunarele golite de criza economica sighetenii se uita lung prin magazine. Cei mai multi dintre noi vom reunta in acest an la traditionalele cadouri de Craciun. Sau cel mai probabil acestea vor fi doar simbolice.  Cert este ca nu exista diferente mari intre sigheteni anul acesta: cu totii ii vom umple sacul mosului din supermarket. 
Cei care cu siguranta nu vor fi uitati de Mos Crciun  nici in  acest an sunt copiii. Este adevarat ca Mosul este mai sarac decat in anii precedenti si s-a reprofilat pe dulciuri, pentru ca sunt accesibile fiecarui buzunar, in defavoarea jucariile moderne si costisitoare.
Exista insa si sigheteni care vor face sacrificii mari pentru a-si bucura odraslele si vor onora intreaga lista de dorinte a copiilor. 
Pentru cei cu dare de mana chiar daca vor fi mai putine cadouri de Craciun sub brad, anul acesta preferintele  au ramas aceleasi: haine, ceasuri, bijuterii, bauturi fine si nelipsitele bomboane de ciocolata.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.