Pentru al treilea an consecutiv, cei mai buni elevi ai județului Maramureș au fost premiați de executivul Consiliului Județean Maramureș

Pentru al treilea an consecutiv, cei mai buni elevi ai județului Maramureș, șefii Promoției 2023, absolvenți ai claselor a VIII-a și a XII-a, au fost premiați de executivul Consiliului Județean Maramureș, anul acesta au fost premiați 200 de elevi.

Președintele administrației județene, Ionel Bogdan, a mulțumit elevilor pentru performanță și munca depusă, iar părinților și profesorilor pentru implicarea și susținerea pe care le oferă acestor copiii care sunt un exemplu în comunitate. ”De la preluarea mandatului, am instituit obiceiul de a premia excelența în educație, indiferent de palierul pe care acesta apare; fie că e vorba de șefi de promoție, de medaliați ai olimpiadelor pe materii sau de performanța școlară din mediul rural. Convins că vor ajunge la colegii și universități de top, le-am spus absolvenților să poarte în suflet Maramureșul peste tot pe unde îi vor purta studiile. Și să nu uite că îi așteptăm să revină aici, că Maramureșul are nevoie de capacitatea lor, în scopul nostru comun de a dezvolta acest frumos colț de țară”, a transmis Ionel Bogdan în cadrul festivității de premiere, care a avut loc în curtea Palatului Administrativ din Baia Mare.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.