VIDEO | Patru intervenții pentru pompierii maramureșeni în ultimele 24 de ore

La patru intervenții au fost solicitați pompierii maramureșeni în ultimele 24 de ore. Trei dintre ele au fost la incendii, iar una la o locuință unde s-a semnalat miros de gaz.

Miercuri, pompierii din Borșa au stins un incendiu semnalat la coșul de fum al unei gospodării din oraș. A ars funinginea din coșul de fum necurățat. Tot miercuri, pompierii băimăreni au fost chemați să stingă un incendiu izbucnit într-o locuință situată pe strada Plaiului din municipiu. Au ars 20 de metri pătrați de acoperiș din lemn și 15 metri pătrați de perete, tot din lemn. Incendiul s-a declanșat, cel mai probabil, din cauza efectului termic de la coșul de fum neizolat față de materialele combustibile din jur.

Joi dimineață, pompierii sigheteni au mers să stingă un incendiu izbucnit într-o gospodărie din Lunca la Tisa. Au ars 3 metri pătrați de perete din lemn. Tot joi, ca urmare a solicitării unei echipe de intervenție a furnizorului de gaz, un echipaj de descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri din Baia Mare și unul al Serviciului de Ambulanță Județean s-au deplasat la un imobil pe strada Alexandru Odobescu din municipiu. Locatarii blocului respectiv au anunțat că simt miros de gaz ieșind dintr-un apartament, fapt confirmat de echipa de intervenție a furnizorului. Cum proprietara apartamentului nu răspundea la ușă, pompierii au intrat pe geam și au descoperit că un ochi al aragazului era pornit. Din fericire, proprietara, în vârstă de 79 de ani, dormea în camera cea mai îndepărtată de bucătărie și nu a  fost afectată.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.