VIDEO | Patru curse regulate au fost introduse pe Aeroportul Internațional Maramureș pe ruta Baia Mare – București și retur

Patru curse regulate au fost introduse pe Aeroportul Internațional Maramureș pe ruta Baia Mare –București și retur. Un alt vis al maramureșenilor, acela de a putea accesa curse externe de pe aeroportul din Baia Mare, e pe cale să devină realitate.

Compania Blue Air a acceptat să opereze 4 curse pe săptămână pe ruta Baia Mare – București, din 13 septembrie 2020.

Ne bucuărm să-i anunțăm pe maramureșeni că Compania Blue Air a hotărât introducerea a patru curse regulate dinspre București spre Baia Mare și retur. Prețul biletelor este unul foarte atractiv, începe de la 48 de lei pe sens. Mai mult decât atât, o agenție de turism a hotărât să facă, contra unei sume modice transferul pasagerilor către aceste zboruri, din Sighetu Marmației și din Satu Mare, astfel încât, accesul pasagerilor la aceste curse să fie unul foarte facil și avantajos pentru ei. Există astfel posibilitatea ca maramureșenii din Maramureșul Voievodal să ajungă la București foarte rapid  și cu cheltuieli minime și să evite atfsle o deplasare lungă cu mașina proprie sau cu trenul. Știm cu toții cât durează o călătorie cu trenul din Sighetu Marmației până la București. În 50 de minute, de pe aeroportul nostru, pot ajunge la București”, menționează Dorin Buda, director general al Aeroportului Internațional Maramureș.

Cel mai mare vis al maramureșenilor se va împlini după demararea zborurilor internaționale catre Torino – Italia și Luton – Marea Britanie, începând chiar din iarna anul 2020.

Cel mai mare vis al maramureșenilor, posibilitatea de a zbura spre destinații externe, este tot mai aproape și sperăm ca în zilele următoare să venim cu vești bune, dara așa cum am mai convenit, ca politică de marketing, toate companiile de marketing cu care negociem aceste destinații externe, ne-au solicitat ca primul anunț să-l facă ele, dar cât de repede acest vis se va împlini”, spune Dorin Buda.

O investiție importantă pentru aeroport ar fi, pe viitor, construirea unui nou terminal, spune directorul aeroportului.

Prioritatea Consiliului Județean Maramureș pe viitor va fi construirea unui nou terminal, astfel încât să putem asigura toate facilitățile și pasagerilor și companiilor aeriene interesate să opereze de pe aeroportul nostru, condiții optime, pentru că acest terminal a fost construit în 1993, pentru necesitățile aeroportului de la acel moment, când se opera doar cu avioane de capacitate mică, cu maxim 48 de pasageri. Aceasta este prioritatea noastră numărul 1. Vom construi din fonduri europene un nou terminal modern, astfel încât aeroportul să devină o poartă emblematică de intrare în Maramureș”, declaraă Dorin Buda.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.