Patru bărbaţi din Bistra sunt cercetaţi pentru contrabandă cu ţigări

Patru bărbaţi din Bistra sunt cercetaţi pentru contrabandă cu ţigări

           Poliţiştii de frontieră din Maramureş au confiscat 3.900 pachete cu țigări de proveniență ucraineană în valoare de 32.000 lei, pe care patru bărbaţi au încercat să le introducă ilegal în Români, peste frontiera verde.  În seara zilei de 28 februarie a.c., o patrulă a poliţiei de frontieră formată din doi lucrători din cadrul sectorului PF Valea Vişeului, Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Sighetu Marmaţiei, aflată în exercitarea atribuţiilor de serviciu,  a depistat la aproximativ 3km de frontiera de stat, mai multe persoane care transportau spre interiorul ţării colete voluminoase.
 Poliţiştii de frontieră au procedat la somarea şi urmărirea suspecţilor reuşindu-se reţinerea unuia dintre ei Florin N.,în vârstă de  24 ani.
 La cercetarea terenului poliţiştii de frontieră au descoperit 8 colete ce conțineau 3.900 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană.
 În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că la activitatea infracţională au mai participat şi Vasile N., de 30 ani, Ioan N. de 29 ani şi Vasile I. de 36 ani care au fost conduşi la sediul Sectorului PF Valea Vişeului pentru continuarea cercetărilor.
 Cei patru bărbaţi, domiciliaţi în localitatea Bistra, sunt cercetaţi de către poliţiştii de frontieră pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă
 Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.