Patronul producătorului de mezeluri Aldis a murit în urma unui accident nautic

Patronul producătorului de mezeluri Aldis a murit în urma unui accident nautic
Patronul producătorului de mezeluri Aldis, George Naghi, a decedat, duminică după-amiază, iar soţia sa a fost transportată la un spital din Capitală, după ce ambarcaţiunea cu motor în care se aflau, care se deplasa pe Braţul Borcea, a ieşit de pe luciul apei şi a lovit malul.
Din primele cercetări ale poliţiştilor rezultă că şalupa în care se aflau George Naghi şi soţia sa, Alina, condusă de patronul firmei Aldis, se deplasa pe Braţul Borcea, dinspre Portul Călăraşi către zona Chiciu, iar la un moment dat ambarcaţiunea a ieşit de pe luciul apei şi s-a lovit de mal, undeva la intersecţia dintre Braţul Borcea şi Canalul Siderurgic.
Ea a precizat că şalupa era de două persoane, fiind proprietatea lui George Naghi. 
La ora transmiterii aceste ştiri, poliţiştii au început cercetările la faţa locului, pentru a stabili împrejurările în care a avut loc tragedia.Anchetatorii iau în calcul mai multe ipoteze privind cauzele accidentului, printre care viteza excesivă sau o suferinţă a lui George Naghi care nu i-a mai permis să controleze ambarcaţiunea.
Soţia patronului Aldis, transportată la un spital din Capitală
Conform cadrelor medicale din Călăraşi, femeia, în vârstă de 54 de ani, are mai multe fracturi costale, dar este conştientă.
Prefectul judeţului Călăraşi, Emil Muşat, a declarat că soţia omului de afaceri a fost preluată de la Spitalul Judeţean din Călăraşi de către o ambulanţă SMURD şi este transportată la Spitalul de Urgenţă "Floreasca" din Capitală.
Prefectul a spus că şansele de supravieţuire ale Alinei Naghi sunt "destul de ridicate".
George Naghi şi soţia sa sunt proprietarii firmei Aldis din Călăraşi, unul dintre cei mai importanţi producători de mezeluri.
Omul de afaceri George Naghi avea o avere estimată la circa 28 de milioane de euro în 2010.
Firma Aldis reprezintă o investiţie de circa 70 de milioane de euro, având o capacitate de aproximativ 150 de tone de produse pe zi.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.