Actorul Francesco Quinn, unul dintre fiii lui Anthony Quinn, a murit la vârsta de 48 de ani

Actorul Francesco Quinn, unul dintre fiii lui Anthony Quinn, a murit la vârsta de 48 de ani
Francesco Quinn, unul dintre cei 12 copii ai actorului Anthony Quinn, a murit la vârsta de 48 de ani, vineri, în urma unui infarct, în reşedinţa lui din Malibu.
La rândul lui actor, Francesco Quinn a devenit cunoscut după ce a interpretat rolul traficantului de droguri Rhah din filmul "Plutonul", regizat de Oliver Stone în 1986, informează dailymail.co.uk.
Ulterior, Francesco Quinn a jucat în câteva populare seriale de televiziune, precum "Tânăr şi Neliniştit/ The Young and the Restless", "Ancheta militară/ Navy NCIS", "Spitalul de Urgenţă/ E.R." şi "24 de ore". Recent, actorul a asigurat vocea personajului Dino din lungmetrajul "Transformers 3".
Potrivit presei americane, Francesco Quinn – care a divorţat de prima lui soţie, actriţa americană de origine irlandeză Julie McCann – se juca cu fiul său Max, în momentul în care actorul a suferit un infarct.
Medicii sosiţi la reşedinţa sa din California au încercat să îl resusciteze, dar actorul nu a mai putut fi salvat.
Francesco a jucat alături de celebrul său tată în mai multe filme, inclusiv în "A Star For Two", pe al cărui afiş s-a aflat şi Lauren Bacall. Francesco şi Anthony Quinn au avut şansa de a juca acelaşi personaj, Santiago, în lungmetrajul de televiziune "The Old Man and the Sea", interpretându-l în tinereţe şi la vârsta a treia.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.