Parohia Romano-Catolică Sfânta Treime organizează în intervalul 14-22 august Zilele Sfântul Ștefan

Parohia Romano-Catolică Sfânta Treime Baia Mare organizează în intervalul 14-22 august Zilele Sfântul Ștefan, care cuprind o serie de evenimente culturale și religioase ce se vor desfășura pe parcursul a 9 zile, menite să aducă omagiu trecutului orașului nostru, în mod deosebit fostei biserici medievale, al cărei protector a fost Sfântul Ștefan I. al Ungariei, și al cărei turn – ce s-a păstrat până azi – este un simbol prin excelență al municipiului Baia Mare.

Luni, 14 august  începând de la ora 20:00 va avea loc Seara de orgă cu  Péter Bernadette  și spectacolul corului Cantate Domino.

Marți, 15 august  de la ora 19:00 începe liturghia de solemnitate a Sfintei Fecioare Maria iar de la ora 20:00 Seara de orga și pian cu Hanna Mares  și Ágoston Berekméri.

Miercuri, 16 august  de la ora 20:00 începe concertul de vioară cu  Kaganovskiy Duo.

Joi, 17 august de la ora 20:00 are loc Seara de orga cu Türk Erich.

Vineri, 18 august, de la ora 18:00 începe Seara de gală Sfântul Ștefan organizat de UDMR la Philia Oazis.

Sâmbătă, 19 august de la ora 19:00 are loc vecernia cu Corul Schola Rivulina, iar de la ora  19:30 începe concertul Minunea credinței cu  János Ács & Trio.

Duminică, 20 august de la ora 19:00 are loc în Țințirim liturghia festivă în cinstea Sfântului Ștefan cu Exc. László Böcskei episcopul județului Bihor(.

Luni, 21 august de la ora 20:00 la Casa comunitară Scheffler János va avea loc ghidul pentru pelerini începători ”Pornește pe un drum” cu Attila Koncz

Marți, 22 august, de la ora 10:00 la Philia Oazis va avea loc Conferința de istoria artei și deschiderea expoziției Asociației de Arte Plastice și Culturală Baia Mare și Academia Culturală Creștină din Budapesta.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.