VIDEO | Păreri PRO și CONTRA despre eliminarea voucherelor de vacanță

În timp ce eliminarea vocherelor de vacanță în 2021 este motiv de supărare pentru bugetari dar și pentru reprezentanții oficialilor din turism, angajații de la privat spun că acest lucru va elimina discrepanțele create între cei de la privat și cei de la stat.

De curând reprezentanții Guvernului au anunțat că voucherele de vacanță pentru bugetari, aferente anului 2021, nu se vor mai da. Pe pagina de facebook TV Sighet mai multe persoane și-au exprimat părerea despre acest subiect.

”Să se elimine pensiile speciale! Nu mai au de unde scoate bani cei din parlament ca să își umfle lor buzunarele și se agață de niște tichete”a spus un sighetean.

”Răspunsurile sunt mai mult decât intuitive, cei care beneficiază de vouchere raspund că nu sunt de accord cu eliminarea lor iar cei care nu beneficiază vor răspunde cu da. Problema reala este de fapt frustrarea creată de discrepanțele între bugetari si privați pe principiul „Unii sunt mai egali decat altii” Corect ar fi fost ca toata lumea,  indiferent de sectorul în care lucreaza, să primească aceste vouchere, toti avem nevoie de vacanțe din când în când. Pentru turismul românesc au fost și sunt un plus”, a precizat o sigheteancă.

”Sunt de accord cu eliminarea vocherelor de vacanță, la ce salari nesimțite au, și majoritatea bugetariilor nu își merită banii”, a adăugat un alt sighetean.

Prin tăierea voucherelor de vacanță dar și a altor sporuri, Guvernul Cîțu speră să economisească aproximativ 2 miliarde de lei la buget.

sursa foto: cvlpress.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.