Parcul Grădina Morii a ajuns loc de păşunat

Parcul Grădina Morii a ajuns loc de păşunat

Cândva, plaja de pe malul Izei, din dreptul parcului Grădina Morii, era locul preferat de petrecere al timpului liber al sighetenilor, mai ales in perioada verii. De câţiva ani buni însă, din cauza lipsei fondurilor pentru reamenajarea parcului, dar si a lipsei spiritului civic, locul a ajuns in paragina. Parcul este acum locul ideal pentru pasunatul cailor.
Oaza noastra de relaxare, Parcul Gradina Morii se pare ca nu mai este locul preferat de promenada al sighetenilor, ci al cabalinelor. Lasati de izbeliste de catre proprietari, mai multi cai sunt lasati sa pasca nestingherit pe spatiul verde. Din cauza nepasarii si a lipsei de interes atat din partea autoritatilor locale ,cat si a unor cetateni indolenti, sighetenii se tem ca nu vor putea nici în această vară să se folosească de plajă si de spatiul verde de la Gradina Morii.
  O alta problema ar fi cea a gunoaielor si a molozului depozitat de catre cei care locuiesc in zona, pe spatiul verde destinat publicului larg. Pe cei care depozitează mizeriile pe spatiul public, cu totală lipsă de respect atat  pentru ceilalti localnici cat si pentru mediul inconjurator, se pare sa nu ii deranjeze nici mirosul nici imaginea dezolanta.
 Sighetenii care isi aduc aminte cu drag de acest loc unde ieseau la plimbare  sau la plaja in fiecare vara cu familia si prietenii si se puteau bucura de liniste si aer curat, nu pot decat sa spere ca vor trai din nou acele vremuri.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.