VIDEO | Pandemia de coronavirus nu îi împiedică pe maramureșeni să își programeze vacanțele

Pandemia de coronavirus nu îi împiedică pe maramureșeni să își programeze vacanțele. Agențiile de turism au pregătit deja ofertele pentru vacanța de iarnă iar prețurile sunt mai mici de această dată.

Unii turiști au încă rețineri în ceea ce privește călătoriile însă sunt și persoane care își rezervă vacanțele din timp.

”Ofertele au apărut, noi așteptăm să vină cât mai multe persoane, să se intereseze, să ne întrebe. Sigur că au început întrebările pentru că lumea își dorește să meargă undeva de sărbători. Încă nu știu cât de convinși sunt turiștii ce destinație vor alege, vor opta pentru România, vor opta pentru destinație externă având în vedere că și situația cu plecatul înafara țării se schimbă destul de mult și în scurt timp poate că mulți așteaptă să vadă mai aproape de data plecării. Putem spune că ofertele sunt destul de atractive, pentru petrecerea Revelionului avem oferte penru afară, prețurile fiind  comparabile cu pachetele din țară. Dacă ne referim la o stațiune balneoclimaterică din România unde un pachet de 5 nopți, cu masa festivă, cu mesele de dininainte și de după noapte de Revelion ajunge în jurul a 4000-5000 lei și te gândești că poate ar fi mai interesant să te duci în Antalya unde e același pachet, dar cu avion, cu transfer, cu all inclusive ajunge la același preț, poate la unele hoteluri chiar și mai mici”, a precizat Dana Grigorescu, directorul unei agenții de turism.

Pentru sărbătorile de iarnă agențiile de turism au pregătit oferte atât pentru România cât și pentru străinătate, cu autocarul dar și cu avionul.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.