VIDEO | Palmares bogat de premii obținut de elevii Școlii Gimnaziale ”George Coșbuc” din Sighetu Marmației

Contextul pandemic nu a lăsat amprente în rândul elevilor Școlii Gimnaziale ”George Coșbuc”din Sighetu Marmației. Elevii s-au mobilizat în mod exemplar și au obținut rezultate remarcabile la competițiile școlare la care au luat parte.

Mici matematicieni, fizicieni, chimiști sau sportivi, mulți dintre elevii Școlii Gimnaziale ”George Coșbuc”din Sighet se pot azi mândri cu diplome și premii importante obținute în urma participării la concursuri școlare.

Este un palmares bogat și în acest an, ca și în anii anteriori, lucru care mă bucură.Nu pot decât să-i felicit pe colegii mei profesori care i-au pregătit suplimentar pe elevi. Îi felicit și pe elevi, dar și pe părinții acestora care au fost alături de noi în această perioadă de învățământ online, în care ne-au susținut în activitățile pe care le-am propus”, spune Oana Tompoș, directoaea Școlii Gimnaziale ”George Coșbuc”

Rezultate notabile au obținut și cei care îndrăgesc literele sau ora de religie. Pe larg despre acest subiect puteți urmări azi, în cadrul emisiunii ”Lucruri, fapte și oameni de valoare”, la TV Sighet, de la ora 18:30.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.