ORIENTARE PE SCHIURI: Comportare onorabilă pentru sportivii băimăreni la Campionatele Europene

ORIENTARE PE SCHIURI: Comportare onorabilă pentru sportivii băimăreni la Campionatele Europene

 La finalul săptămânii trecute s-au desfășurat în Austria Campionatele Europene de Orientare pe Schiuri pentru seniori şi juniori, precum şi Campionatele Mondiale pentru tineret. La aceste competiții au fost prezenți șapte sportivi de la clubul Știința Electro Sistem din Baia Mare.

La start s-au prezentat toate forţele din acest sport, incluzând aici ţările scandinave, ţările baltice, Rusia, Elveţia sau Cehia.În condiţiile acestei puternice concurențe, obiectivele băimărenilor în competiţiile individuale au fost atinse.
 În proba de lungă distanţă Alexandru Biro a obţinut un loc 20, în timp ce Denisa Tecar a terminat proba de sprint pe poziția a 28-a. Alte rezultate meritorii au obţinut Cristian Constantin, locul 23 la sprint, 24 la lungă distanţă şi 28 la medie distanţă, şi Ionuţ Crişan, locul 26 la lungă distanţă. 
Din păcate, în proba de ştafetă, din dorinţa de a se autodepăşi, primul schimb al echipei de juniori a luat un post de control greşit, ratând astfel o  mare oportunitate de a realiza un rezultat bun.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.