DEMERS UMANITAR: Jandarmii maramureșeni au început o campanie de donare de sânge

DEMERS UMANITAR: Jandarmii maramureșeni au început o campanie de donare de sânge

 Jandarmii maramureșeni desfășoară mai multe activități cu ocazia aniversării Jandarmeriei Române. Una dintre cele mai importante este cea de donare de sânge pentru persoanele aflate în suferință. Astfel, la sfârșitul lunii martie un grup de 25 de jandarmi vor participa la această acțiune umanitară.

Campania de donare de sânge a început în  Baia Mare, unde s-a desfăşurat în perioada 3-8 martie,21 de jandarmi donând sânge. În intervalul 28-30 martie le vor urma exemplul și Jandramii sigheteni.
„În cadrul activităților dedicate aniversării Jandarmeriei Române, Inspectoratul de Jandarmi Județean Maramureș a demarat o activitate umanitară de donare de sânge, iar cadrele subunității noastre sunt planificate în perioada 28-30 martie, la Centrul mobil de transfuzii Sighetu Marmației pentru donare de sânge, este o activitate benevolă în sprijinul celor suferinzi”, a arătat Marius Volcovinschi, comandantul Detașamentului de Jandarmi Sighet.
Acțiunea jandarmilor nu este prima de acest gen. Acțiunea de donare de sânge face parte dintr-o campanie umanitară iniţiată anii precedenţi la nivelul Jandarmeriei Române cu scopul de a implica indirect jandarmii la salvarea vieţilor unor persoane aflate în suferinţă. 
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.