VIDEO | Ordine de protecție după ce un bărbat și-a agresat soția iar un altul și-a amenințat cu moartea copiii și partenera de viață

Două ordine de protecție provizorii au emis ieri polițiștii maramureșeni față de doi bărbați. Asta după ce unul dintre ei și-a bătut soția, iar celălalt și-a amenințat cu moartea partenera de viață și copiii.

Polițiștii din Târgu Lăpuş au fost sesizaţi miercuri despre faptul că un bărbat de 37 de ani din oraş şi-a agresat fizic soţia. În urma evaluării stării de risc, poliţiştii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele agresorului. Acesta a fost obligat să părăsească temporar locuinţa comună şi să păstreze o distanţă de minim 100 de metri faţă de victimă şi familia acesteia. Şi la Cerneşti poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu împotriva unui bărbat de 49 de ani care, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unor neînţelegeri mai vechi, le-a adresat soţiei şi copiilor ameninţări cu moartea precum şi ameninţări cu distrugerea unor bunuri, toate acestea de natură a le crea o stare de temere. În ambele cazuri cercetările continuă pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.