VIDEO | Oraşul Cavnic va dispune de un buget pentru investiţii mai mare de 15 ori faţă de cel din 2019

Oraşul Cavnic va dispune de un buget pentru investiţii mai mare de 15 ori faţă de cel din 2019. Acesea sunt promisiunile venite din partea guvernului Orban. Totodată, administrația Cavnic a primit promisiuni că proiectul domeniului schiabil din zonă va primi finanțare. Astfel, o investiție de circa 30 milioane de euro are șanse să devină realitate:

Oraşul Cavnic va dispune de un buget pentru investiţii mai mare de 15 ori faţă de cel din 2019:

”Guvernul României, condus de premierul Ludovic Orban, continuă să aloce fonduri orașului Cavnic așa cum nu a mai alocat niciun Guvern din ultimii treizeci de ani. Prin legea bugetului de stat pentru anul 2020, orașul Cavnic a primit suma de circa 5.000.000 lei pentru susținerea și echilibrarea bugetului local. Astfel, anul acesta vom avea un buget record pentru ceea ce înseamnă investiții în orașul Cavnic. Dacă în 2019 aveam disponibil pentru investiții circa 300.000 lei la întocmirea bugetului, anul acesta vom avea disponibil pentru investiții circa 4.500.000 lei”, a declaratVladimir Petruţ, primarul Cavnicului, pentru o publicație locală.

Vești bune vin și pentru domeniul schiabil ce aparține de orașul Cavinc.

„Domeniul schiabil va fi finanțat. La ședința Biroului permanent județean al PNL Maramureș de săptămâna trecută, Ionel Bogdan, președintele organizației și totodată secretar de stat la cancelaria premierului, a anunțat că s-a luat decizia de către Guvernul Ludovic Orban de a finanța în totalitate proiectul depus de primărie privind domeniul schiabil din Cavnic. Rămâne ca noi să parcurgem toți pașii prevăzuți de lege în acest sens, lucru care se va și întâmpla în perioada următoare”, a declarat Vladimir Petruț, primarul orașului, pentru aceeași publicație locală.  locală.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.