Operații de cataractă fără bisturiu la Clinica Vitreum

În căutarea constantă a perfecțiunii și excelenței în domeniul oftalmologiei, Clinica Oftalmologică Vitreum pășește în avangarda tratamentului cataractei prin introducerea tehnologiei avansate Z8 Neo, o premieră în Nord-Vestul țării.

Cataracta, o afecțiune oftalmologică comună, poate fi acum abordată într-un mod inedit și mai precis datorită tehnologiei Z8 Neo. Acest sistem inovator elimină nevoia de bisturiu tradițional în intervențiile chirurgicale, oferind o alternativă sigură, precisă și eficientă pentru pacienți.

𝑩𝒊𝒔𝒕𝒖𝒓𝒊𝒖𝒍 𝒆𝒔𝒕𝒆 𝒐 𝒂𝒎𝒊𝒏𝒕𝒊𝒓𝒆: 𝑨𝒗𝒂𝒏𝒕𝒂𝒋𝒆𝒍𝒆 𝑶𝒑𝒆𝒓𝒂𝒕̦𝒊𝒊𝒍𝒐𝒓 𝒄𝒖 𝒁 8 𝑵𝒆𝒐

Z8 Neo se bazează pe tehnologia laserului și imagisticii de ultimă generație, asigurând o precizie extraordinară în timpul operațiilor. Astfel, pacienții beneficiază de o recuperare mai rapidă și de un disconfort postoperator minim. Această abordare nouă aduce o serie de beneficii, inclusiv reducerea riscului de complicații și o vedere îmbunătățită rapid. Rezultatele vizuale sunt remarcabile, iar riscurile legate de operația de cataractă sunt substanțial reduse față de tehnicile clasice. Vitreum oferă cel mai înalt standard de performanță și siguranță în tratamentul cataractei.

𝑪𝒍𝒊𝒏𝒊𝒄𝒂 𝒐𝒇𝒕𝒂𝒍𝒎𝒐𝒍𝒐𝒈𝒊𝒄𝒂̆ 𝑽𝒊𝒕𝒓𝒆𝒖𝒎 𝒆𝒔𝒕𝒆 𝒔𝒊𝒏𝒈𝒖𝒓𝒂 𝒅𝒊𝒏 𝑵𝒐𝒓𝒅-𝑽𝒆𝒔𝒕𝒖𝒍 𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒓𝒆𝒂𝒍𝒊𝒛𝒆𝒂𝒛𝒂̆ 𝒐𝒑𝒆𝒓𝒂𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒆 𝒄𝒂𝒕𝒂𝒓𝒂𝒄𝒕𝒂̆ 𝒄𝒖 𝒁8 𝑵𝒆𝒐.

Programări la telefon 0740 231 559

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.