Oferte de nerefuzat pe litoralul românesc

Oferte de nerefuzat pe litoralul românesc

Inceputul toamnei aduce oferte de nerefuzat in domeniul turistic.Astfel incat sighetenii care dispun de un buget limitat si care isi doresc sa aiba un concediu de neuitat  pot sa se bucure de mare, de soare si nisip la preturi accesibile fiecarui buzunar.  In topul listei ar fi ofertele puse la dispozitie de bulgari, unde preturile pornesc de la 25 de euro de persoana pentru un sejur de 4 zile la un hotel de 2 stele sau 20 de euro pe zi  pentru o persoana la un hotel de 4 stele.
Si la noi pe litoral ofertele sunt dintre cele mai tentante. Daca optati pentru programul “Litoralul pentru toti”  veti beneficia de 6 nopti de cazare iar unii agenti hotelieri  pun la dispozitie si micul dejun inclus,  pentru suma de 2 milioane si jumatate de lei de persoana.  Un alt program cu ajutorul caruia veti putea vizita litoralul romanesc la preturi foarte mici este programul “O saptamana la mare”. Daca totusi doriti sa optati pentru o vacanta in afara tarii,  puteti alege  Grecia , plecarile sunt cu autocarul din Baia Mare.
De la mijlocul lunii septembrie incepe programul Turism Social pentru destinatiile Spania si Cipru, cu plecari din Bucuresti si Cluj la preturi de 445 de euro  de persoana pentru un sejur de 7 nopti cu toate mesele incluse, taxe de aeroport, doua excursii optionale, suc si vin la masa, destinat tuturor categoriilor de varsta .  Si seniorii(varsta a III) au de asemenea posibilitatea sa se bucure de un concediu in Spania in zonele Costa Brava, Malorca, Costa Blanca la preturi de 250 de euro de persoana cu pretul transportului cu avionul si mesele incluse.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.