VIDEO | Oameni din cartierul Valea Cufundoasă au așteptat degeaba în stație autobuzul promis de societatea Maranord

Oameni din cartierul Valea Cufundoasă au așteptat degeaba în dimineața zilei de 24 februarie, ca autobuzul promis de scietatea Maranord, să-i ducă la destinație. Autobuzul nu a mai apărut nci până azi. Motivul, apune directorul Grigore Șteț, este că societatea nu dispune de un astfel de mijloc de transport în comun. Autovehiculele fiind foarte vechi și degradate, nu trece zi fără ca un autobuz să intre în reparații.

Încă din luna septembrie a anului trecut există solicitări din partea locuitorilor din cartierul Valea Cufundoasă pentru reintroducerea unei rute de transport public urban de care să beneficieze sighetenii din această zonă.  Din 24 februarie, autobuzul trebuia să intre în circuit în această rută și să transporte elevi, dar și adulți. Oamenii s-au adunat în stație în dimineața zilei de luni, 24 februarie, dar autobuzul nu a mai venit. Și nici nu există mari speranțe să vină săptămâna aceasta, spune directorul societății Maranord, Grigore Șteț.

”Am dat drumul la abonamente, dar din păcate îmi pică autobuzele, unul câte unul, în fiecare zi. Nu am ce să fac. Bani există în cont să achiziționam un alt autobuz, dar am nevoie de aprobarea Consiliului local, de la care încă nu am reușit să primim o aprobare”, spune Grigore Șteț, directorul societății Maranord.

Motivul pentru care microbuzul care efectua această rută în trecut a fost scos din grafic au fost numărul redus de persoane care au utilizat acest mijloc de transport în comun, lipsa de autobuze, de șoferi, dar și infrastructura precară din cartierul Valea Cufundoasă, spune conducerea societății Maranord.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.