VIDEO | O zi de joacă pentru copiii din Sighetu Marmației

Platoul din parcul central din Sighetu Marmației se va transforma duminică într-un loc de joacă pentru copii. Partidul Național Liberal – organizația Sighetu Marmației le pune la dispoziție prichindeilor din oraș gonflabile, jocuri, concursuri și picturi pe față.

Copiii din Sighetu Marmației vor avea parte duminică de o zi de joacă într-un cadru pregătit special pentru ei. Diferite gonflabile și jocuri pentru copii vor fi amplasate în parcul central pe parcursul întregii zile.

”În Sighetu Marmației așa cum am obișnuit de câțiva ani încoace noi organizăm multe petreceri în aer liber pentru copii. Considerăm că cei mici nu au nevoie de o zi specială, cum este 1 iunie, pentru a fi sărbătoriți de aceea în această duminică ne-am gândit să organizăm o petrecere în aer liber, se va desfășura în parcul central din municipiu cu începere de la ora 10:00 până la lăsarea serii și invităm toți copiii din Sighetu Marmației să petreacă alături de noi o zi de neuitat. Vor avea parte de gonflabile gratuite, jocuri în aer liber, distracție și muzică”, a precizat Daniela Onița Ivașcu, președinte PNL Sighetu Marmației.

Toate activitățile și jocurile dedicate copiilor vor fi gratuite.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.