O văduvă de 66 de ani din Baia Mare a fost găsită spânzurată, de fiica ei mai mică

O văduvă de 66 de ani din Baia Mare a fost găsită spânzurată,  de fiica ei mai mică

O văduvă în vârstă de 66 de ani și-a pus capăt zilelor. Femeia, mamă a două fete, s-a spânzurat într-o anexă de lemn din gospodăria în care locuia. În urma sa, bătrâna nu a lăsat niciun bilet de adio, prin care să-și justifice gestul.
    Gestul femeii de a-și lua viața i-a surprins pe vecinii acesteia. Femeia, în vârstă de 66 de ani, era cunoscută drept o persoană muncitoare, care își ducea zilele purtându-i de grijă nepoatei sale. Ultima dată, vecinele s-au întâlnit cu femeia ieri dimineață, însă niciun gest al acesteia nu a dat de înțeles că vrea să se sinucidă.
Bătrâna trăia împreună cu fiica ei mai mică și ginerele acesteia, doi oameni cunoscuți în rândul vecinilor, ca fiind persoane de omenie. Se pare că singura grijă pe care o avea femeia era cea a bolii de care suferea. Femeia a fost găsită spânzurată de fiica ei mai mică. Speriată, aceasta a anunțat un echipaj SMURD. Sosiți la fața locului, medicii nu au mai putut să facă nimic decât să constate decesul femeii. Trupul femeii a fost transportat la morga Spitalului Baia Mare pentru efectuarea necropsiei.
 Pe corpul femeii nu au fost găsite urme de violență. De asemenea, acesta nu a lăsat niciun bilet prin care să-și explice gestul extrem.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.