Video|O femeie nu s-a lăsat înșelată după ce i s-au cerut bani pe motiv că soțul său ar fi făcut accident

O băimăreancă a sesizat aseară poliţia că a fost pe cale să fie înşelată. Femeia le-a spus oamenilor legii că a fost contactată pe telefonul fix de un necunoscut care a pretins că este poliţist şi care i-a transmis că soţul ei a accidentat cu mașina două minore. În continuare, femeia a fost direcţionată telefonic chipurile către procurorul de caz, care i-a transmis că soţul ei urmează să fie arestat, dar îl poate ajuta dacă transmite o sumă de bani.

Femeia a fost precaută, așa că şi-a sunat soţul. Astfel şi-a dat seama că nimic din ceea ce i s-a spus la telefon nu era adevărat. Dându-şi seama că a fost pe cale să fie înşelată, aceasta a sesizat poliţia. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru tentativă la înşelăciune şi continuă cercetările pentru identificarea autorilor.

Polițiștii vă sfătuiesc să fiți pudenți şi să verificaţi dacă ceea ce vi se comunică prin telefon este adevărat. Nu comunicaţi niciodată informaţii personale confidenţiale unor persoane necunoscute, care pretind a fi poliţişti, avocaţi, medici, procurori şi nu daţi curs solicitărilor de a transmite bani. Dacă sunteţi victima unor astfel de fapte, sesizaţi imediat poliţia.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.