Nu mai puţin de 25 de intervenţii în ultimele 24 de ore

Nu mai puţin de 25 de intervenţii în ultimele 24 de ore

Tot mai multe intervenţii înregistrate la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş. În acest sfârşit de săptămână s-au înregistrat 57 de intervenţii, iar în ultimele 24 de ore, nu mai puţin de 25, dintre care 16 efectuate de către asistenţii, medicii şi paramedicii S.M.U.R.D.
Din cele 16 intervenţii preluate de către S.M.U.R.D., 7 au fost la traumatisme, 6 la diverse afecţiuni medicale, 1 transport interclinic medicalizat la un accident rutier şi un bolnav care a fost găsit decedat.
De asemenea şi echipajele de pompieri au intervenit în stingerea a 9 incendii, de ieri şi până astăzi. Ieri, un echipaj al Pichetului de Pompieri Târgu Lăpuş a intervenit în stingerea unui incendiu dintr-o gospodărie din localitatea Rogoz. Flăcările au mistuit circa 1 tonă de fân, 800 de kilograme de rumeguş şi au afectat aproape un hectar de vegetaţie uscată. Cazuri de incendii provocate de vegetaţie uscată au avut loc şi la Baia Mare, Sighetu Marmaţiei şi Coroieni, unde au intervenit Pompierii de la Detaşamentul „Capitan Marchiş Adrian” Baia Mare, Detaşamentul de Pompieri Sighetu Marmatiei şi Pichetul Târgu Lapuş, unde au fost afectate circa 5 hectare de teren.
Tot în cursul zilei de ieri a avut loc un incendiu la un depozit de cherestea în Târgu Lăpuş, unde a intervenit Pichetul de Pompieri Târgu Lăpuş. Au ars 20 de metri cubi de lemn şi aproximativ 20 de tone de deşeuri lemnoase.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.