Ninge la Cavnic în Pasurile Roata, Rotunda şi Pasul Prislop

Ninge la Cavnic în Pasurile Roata, Rotunda şi Pasul Prislop

 

Atenţie şoferi! La această oră, la Cavnic în Pasul Roata şi Rotunda, dar şi în Pasul Prislop ninge. Temperatura are valoarea de -3 grade Celsius. Precipitaţii sub formă de ninsoare căzute încă din cursul nopţii, coroborate cu temperaturile scăzute au contribuit la formarea poleiului pe DJ 109 F, dar şi pe unele tronsoane ale DJ 184. Angajaţii societăţii au intervenit şi răspândit 10 tone de material antiderapant. Carosabilul celor două drumuri judeţene este acum curăţat, dar umed.  
Pe DN 18, în Pasul Prislop se găseşte depus pe carosabil (între km 164 şi km 180) un strat de zăpadă care are grosimea de până la un centimetru. Temperatura indică  valoarea de un grad Celsius. Angajaţii districtului de drumuri naţionale din zonă au intervenit cu utilaje şi au împrăştiat şase tone de material antiderapant. 
Comitetul judeţean pentru situaţii de urgenţă recomandă conducătorilor auto să circule cu prudenţă, să îşi adapteze viteza în funcţie de condiţiile meteorologice, respectiv cele  de pe carosabil. De asemenea, se impune păstrarea unei distanţe suficientă faţă de autovehiculul din faţă pentru ca şoferii să poată opri maşinile în siguranţă, în caz de nevoie şi evitarea bruscării comenzilor autovehiculelor. 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.