Netflix va restricționa folosirea unui cont de către mai multe persoane. Mesajul primit de mai mulți utilizatori

Platforma Netflix a început să testeze restricționarea conturilor partajate între mai multe persoane, însă deocamdată nu a fost luată o decizie cu privire la implementarea restricțiilor pe întreaga platformă, relatează BBC.

În ultimele zile, însă, mai mulți utilizatori ai platformei de filme și seriale au primit un mesaj în care li se spunea: „Dacă nu locuiești cu proprietarul acestui cont, trebuie să ai propriul cont pentru a mai putea viziona”.

Un purtător de cuvânt a confirmat pentru BBC că „testul este făcut cu scopul de a ne asigura că oamenii care folosesc acele conturi sunt autorizați să facă asta”.

Acesta a adăugat că încă nu a fost luată o decizie cu privire la restricționarea conturilor pe întreaga platformă. În cadrul acestui test, utilizatorii pot verifica autorizarea printr-un cod trimis pe telefon sau prin email.

În condițiile în care nu știe câte persoane îi folosesc platforma în realitate, Netflix încearcă să oprească utilizarea nepermisă.  În 2016, cofondatorul Reed Hastings spunea că „partajarea parolei între mai multe persoane e ceva cu care trebuie să ne obișnuim, pentru că sunt parole legitime, folosite de partenerul de viață, de copii, așa că nu e o linie clară, și ne merge bine așa cum e”.

Citește continuarea pe digi24.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.