Nemulţumit de cum a jucat dartz

Nemulţumit de cum a jucat dartz

Joi 24 martie un tânăr de 20 de ani a fost agresat într-un local de pe strada Iuliu Maniu din Sighetu Marmaţiei. Acesta s-a prezentat la sediul Jandarmeriei din Sighetu Marmaţiei, unde a prezentat certificatul medico-legal în care se specifică faptul că necesită 14-15 zile de îngrijiri medicale, acesta constituindu-se ca parte civilă cu suma de 5.000 lei.

În urma unei sesizări primite la dispeceratul Jandarmeriei Maramureş din partea unei firme de pază şi protecţie, care reclama faptul că într-un local situat pe str. Iuliu Maniu din Sighetu Marmaţiei are loc un scandal, la faţa locului s-a deplasat un echipaj operativ de jandarmerie, care a identificat un bărbat 30 ani, din Ocna Şugatag, susceptibil de săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe.
Agresiunea a aut loc joi 24 martie în jurul orei 21.00 când un tânăr de 20 ani, din Săcel, s-a deplasat la un local situat pe str. Iuliu Maniu din Sighetu Marmaţiei, împreună cu un amic, unde au consumat câte un suc şi au jucat dartz la un aparat. În jurul orei 22.00 tânărul şi-a achitat consumaţia şi a intenţionat să plece din local, însă în apropierea scărilor de ieşire, a fost strigat de către bărbatul de 30 de ani care l-a lovit cu piciorul în gură, după care tânărul a căzut pe scări şi a leşinat. Jandarmii ajunşi la faţa locului au condus partea vătămată la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei pentru acordarea de îngrijiri medicale. Făptuitorul şi-a motivat gestul, prin faptul că nu i-a plăcut felul în care partea vătămată a jucat dartz la aparatul din apropierea mesei la care stătea bărbatul.
Dosarul cu actele premergătoare a fost predat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei, pentru continuarea cercetărilor.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.