VIDEO | În luna martie Maramureșul devine, pentru două zile, capitala schi-ului în România

În luna martie Maramureșul devine, pentru două zile, capitala schi-ului în România. Peste 200 de sportivi – monitori de schi și aspiranți – vor da tot ce au mai bun pe pârtie pentru a câștiga titlul de Campion Național al Monitorilor de schi din România.

Campionatul național al monitorilor de schi din Romania, programat să aibă loc în perioada 11-12 martie 2020 în stațiunea Cavnic din Maramureș, pe pârtia Roata, va debuta miercuri, de la ora 16:00 cu un workshop, Școala Română de Schi, cu jocuri demonstrative, concursuri amuzante și un wintertur. Prima seară se va închiea cu un foc de tabără, foc în butoaie și gulaș la ceaun.
Joi, 12 martie, are loc concursul propriu-zis. La ora 10:00 se va da start concursului. Tot joi va avea loc și o scurtă lecție de kinetoterapie, în sala de conferințe a hotelului Super Schi, dedicată școlilor de schi și nu numai
Evenimentul este organizat de Asociaţia Monitorilor Profesionişti de schi din Maramureş, în parteneriat cu Federaţia Română de Schi şi Şcoala Română de Schi. Anul aceasta are loc cea de-a XXI-a ediţie a Campionatului Naţional al Monitorilor de Schi din România.
Evenimentul se adresează monitorilor de schi atestați și aspiranți din România. La acest eveniment sunt așteptați aproximativ 200 de participanți de la peste 60 de școli de schi din toată țara.
Compețiția se va desfășura pe 3 cateogorii, respectiv schi alpin feminin, schi alpin masculin și snowboard mixt.
Grupele vor fi formate în funcție de vârstă.
Pentru detalii suplimentare și înscrieri ne puteți contacta la numărul de telefon 0745 573 126, sau pe email campionatmonitori@gmail.com.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.