VIDEO | ”Moșul vine la meci”. Acțiunea aparține celor de la Clubul Sportiv Municipal Sighet și se va derula duminică, 8 decembrie

”Moșul vine la meci”. Acțiunea aparține celor de la Clubul Sportiv Municipal Sighet și se va derula duminică, 8 decembrie, la finalul meciului dintre CSM Sighet și CSM Mediaș, partidă ce face parte din Liga Națională de Baschet.  Moșul va aduce pachete pentru copiii de la CSS Sighet, dar și daruri ce vor fi distribuite bătrânilor de la căminele de bătrâni.

Printr-un parteneriat încheiat între Primăria Sighet, CSM Sighet și CSS Sighet, dar și comunitatea locală, duminică, 8 decembrie, după meciul dintre CSM Sighet și CSM Mediaș, ce va avea loc la Sala de Sport a Liceului Tehnologic Forestier din Sighet, va veni Moșul încărcat de daruri. Pachetele vor conține plușuri pentru copii și alimente pentru vârstnici. Proiectul e menita dezvota spiritul de solidaritate și toleranță față de grupurile sociale dezavantajate.

”Totodată sper să fie o tradiție la nivelul comunității noastre, spectatorii vor intra la această activitate cu jucării de pluș și alimente care vor fi donate copiilor din mediile defavorizate din Sighetu Marmației și produsele alimentare vor fi destinate  căminelor de bătrâni. Sperăm să vină lume în număr cât mai mare, pentru a susține o cauză nobilă. Totodată îi vom premia și pe tinerii sportivi, care vor fi seniorii de mâine ai orașului”, spune George Opriș, președintele CSM Sighet.

Clubul Sportiv Municipal, cu toate secțiile aferente se pregătește pentru acest eveniment. Moșul va veni la copiii mai mici de la Clubul Șportiv Școlar Sighetu Marmației și de la CS. Plimob.Tot duminică vor avea loc și ultimele meciuri jucate acasă de echipele de seniori de baschet masculin și de volei feminin  pe anul acesta.

Acțiunea va debuta duminică, 8 decembrie, de la ora 16:30, atunci când vor ieși baschetbaliștii celor două formații la încălzire și anume cei de la CSM Sighet și CSM Mediaș, care vor evolua începând cu ora 17:00 într-o partidă din cadrul Ligii Naționale de Baschet Masculin. După meci, va avea loc acțiuneea în sine și anume împărțitul de cadouri copiilor de la CSS Sighet.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.