VIDEO | Moș Nicolae a fost darnic și cu cei care se așteptau mai puțin – FOTO

Moș Nicolae a sosit cu daruri și la cei care poate se așteptau cel mai puțin. Copii, dar și adulți cu care soarta nu a fost foarte generoasă, au tresărit de bucurie când Moș Nicolae a venit încărcat de bunătăți. Gestul a fost posibil datorită voluntarilor de la Servicul de Ajutor Maltez Sighet și membrilor Asociației SOS Bambini Sighet, care s-au preocupat din timp, ca sacul Moșului să fie plin în Ajun de Moș Nicolae.  

Moș Nicolae a primit ajutor din partea voluntarilor de la Asociația SOS Bambini Siighet pentru a reuși să aducă daruri copiilor din casele de tip familial din Sighet. SOS Bambini România a organizat o colectă de șosete și lenjerie intimă pentru copiii din sistemul instituționalizat, la care au fost invitați să ia parte toți cei care au avut disponibilitatea să dea o mână de ajutor. Răspunsul sighetenilor a fost impresionant, recunoaște Camelia Peșek, coordonatorul Asociației SOS Bambini, Sighet, reușind să facă fericiți aproximativ 45 de copii. Pe lângă șosete colorate copiii au primit dulciuri și fructe., dar cel mai mult s-au bucurat de prezența moșului.

sursa foto: Camelia Peșek

Și proiectul celor de la Servciul de Ajutor Maltez Sighetu Marmației ”Fiți alături de un bunic sau o bunică”se bucurat de succes. 30 de pachete în valoare de câte 42 de lei se distribuie în aceste zile bâtrânilor singuri sau bolnavi. Totul datorită donatorilor.

sursa foto: facebook Serviciul de Ajutor Maltez Sighet

Începând cu 6 Decembrie, în perioada sărbătorilor de iarnă, oamenii sunt parcă mai buni, mai frumosi, mai întelepti si fac gesturi minunate nu doar pentru cei dragi, ci și pentru cei aflați în nevoie. Și pentru că are un suflet mare, Moș Nicolae a trecut și pe la adulții cu nevoi speciale din centrele de recuperare și reabilitare pentru persoane cu dizabilități, din cadrul Direcției Generale de Asistență Socailă și  Protecția Copilului Maramureș. Bucuria lor la întâlnirea cu Moșul a fost de nedescris.

sursa foto: facebook DGASPC Maramureș

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.